top of page
banner_v2.png

Bases Concurs TDU 2023
ALL STYLES IN CLUB CONCEPT

Data: Dissabte 11 de novembre de 2023.

Horari: Inici a les 17:00h 

Les persones participants hauran de ser 30 minuts abans de l’inici.

Lloc: Centre Cívic Teixonera. Carrer Arenys, 75 (Barcelona).

Inscripció individual sense límit d’edat.

 

Participants

 

Adreçat a qualsevol persona que practiqui algun estil de dansa, amb ganes de contribuir i gaudir d’un espai de relació, creació i aprenentatge.

Important: Els i les ballarines menors de 18 anys han de presentar una autorització signada per la mare/pare o tutor/a, la qual es pot descarregar aquí.

 

Inscripció

 

La inscripció al concurs és gratuïta. Les persones que estiguin interessades a participar-hi hauran d’omplir el formulari.

Només s’acceptarà una inscripció per persona.

Només s’admetran les 40 primeres inscripcions rebudes. La resta passarà a formar part de la llista d’espera, mantenint l’ordre d’inscripció.

En tots els casos es confirmarà per correu electrònic la recepció de la inscripció.

Totes les persones participants es comprometen a actuar el dissabte 11 de novembre, davant del jurat i el públic al Centre Cívic Teixonera, (carrer Arenys, 75, 08035 Barcelona). Tothom haurà de presentar-se mitja hora abans de l’inici de la TDU 2023: All Styles in Club Concept (a les 16.30 h) i en cas de no assistir-hi, la persona quedarà exclosa del concurs.

La inscripció suposa l’acceptació de les bases especificades en aquest document.

 

Concepte

El concepte de Club de què partim és el de l'escena normalment americana on la vergonya aliena no existeix. On la gent va al club per necessitat emocional, a obrir-se a deixar-hi les seves emocions, a somiar, a compartir. És pura necessitat. Un espai segur, sense judicis, ni prejudicis.

Connectarem amb aquesta necessitat…una necessitat interna d'expressar allò que no pot ser expressat, de compartir obrint el cor i mostrar-nos vulnerables i moure'ns espontàniament. Tot i que la tècnica sempre és important perquè ens permet expressar-nos millor, en aquest esdeveniment la tècnica, els trucs i estratègies passen a un segon lloc, es tindran en compte no abans de regalar-nos una part de tu.

 

 

PROCEDIMENT

 

Preselecció

 

Hi ha 4 ballarins convidats (els semifinalistes de l’any passat)

Cada ballarí convidat proposarà un concepte relacionat amb l’escena de club. Els i les ballarines que s’inscriguin hauran d’escollir un dels 4 conceptes, en el moment de la inscripció. No s’acceptaran més de 10 ballarins/es per concepte.

Per la preselecció els i les ballarines faran una sortida d’1 minut amb el concepte escollit. Cada convidat escollirà 3 persones.

 

Convidats/Conceptes:

 • John: Li inspira la gent que quan balla emociona, John vol que els ballarins l'emocionin

 • Walid: Li inspira l'expressió rítmica i emocional que hi ha a la connexió entre la música i el cos: jack, funk, bounce…

 • Gabriel: Li inspira la varietat musical: canvis rítmics, accents i us agradaria veure la vostra interpretació particular dins d'aquests canvis.

 • Miki: Li inspira quan un ballarí fa partícip el públic de la seva felicitat, juga amb ells, vol veure't “Having fun, playing with the crowd”.

 

Primera ronda: Connexió

Cada convidat ballarà amb cadascuna de les persones que hagi seleccionat. Seran 3 rondes de 4 parelles.

Els jutges triaran a la millor de les parelles de cada concepte.

 

Semifinal

2 vs 2, una sortida per ballarí/na + una sortida per grup (3 sortides en total).

Cada parella agafarà una carta. En aquestes cartes hi haurà escrits conceptes de codis de club que s'explicaran anteriorment.

El ballarí que surti primer mostra la seva carta i la parella oposada haurà de respondre amb el mateix concepte, no es recorrerà a l'ampolla per decidir qui surt primer, qui surti primer tindrà un valor afegit a la sortida per a la consideració dels jutges. La segona sortida es podrà fer servir la segona carta o no, si es fa servir (tant a la sortida individual com a la de parelles), s'haurà de mostrar abans de la sortida dels oponents, obligant-los a fer el concepte de la carta en el moment que considerin fer-lo servir.

 

Final

2 sortides per ballarí/na.

1a sortida: Pregunta/resposta 1 d'una parella i un altre de l'altra per temps: 2 voltes de 4 vuits - 2 voltes de 2 vuits- 2 voltes de 1 vuit, 2 voltes de 4 temps. Quan s'acabin el mateix els dos membres de l'altra parella amb una altra cançó. Es tindrà en compte si entren en música i la recepció i transmissió del moviment entre ballarins.

2a. Sortida: 6 minuts sense pautes i sense temps. Poden sortir en parelles o individualment a voluntat.

 

Premis

Premis jurat

El jurat format per Anna Yang, Ainhoa Otero i Jordi (aka Bonito), atorgarà els següents premis:

 

Premi actitud clubbing. El premi consisteix en:

 • Premi econòmic de 75€

 • Inscripció a un taller del Centre Cívic Teixonera durant el trimestre d’hivern de 2024.

 • Entrada doble per a la proposta programada Jazzbetween Experience al Mercat de les Flors el 15 de desembre de 2023.

 

Premi a la parella guanyadora del  TDU 2023: All Styles in Club Concept. El premi consisteix en:

 • Premi econòmic de 200 € (100 € per persona)

 • Residència de 200 h (100 h per persona) al Centre Cívic Teixonera durant els 12 mesos consecutius al concurs. (Aquesta residència estarà subjecta a la signatura d’un contracte entre ambdues parts tenint en compte les preferències del guanyador/a i la disponibilitat de l’equipament).

 • Dues entrades dobles per a la proposta programada Jazzbetween Experience al Mercat de les Flors el 15 de desembre de 2023.

 

 

Premi votació popular

El públic assistent escollirà el ballarí o ballarina d’entre les actuacions de la preselecció. La persona guanyadora es comunicarà a l’entrega final de premis.

El premi consisteix en:

 • Inscripció a un taller del Centre Cívic Teixonera durant el trimestre d’hivern de 2024.

 • Classe gratuïta a l’escola de ball The Rootz Bcn (dirigida per Ruth Prim). Durant l’any 2024.

 • Entrada doble per a la proposta programada Jazzbetween Experience al Mercat de les Flors el 15 de desembre de 2023.

 

*En cas d’empat entre el premi de la votació popular i el del jurat, serà l’organització qui decidirà com procedir.

 

Disposicions finals

 

Qualsevol cosa no contemplada en aquestes bases seran resoltes pel Centre Cívic Teixonera.

Les imatges o enregistraments vídeo gràfics es podran fer servir per a la difusió del cicle Territori en Dansa Urbana a la web i xarxes socials del cicle, del Centre Cívic Teixonera i del HOP Festival.

L’acceptació d’aquestes bases implica que les gravacions o fotografies que es puguin realitzar durant el cicle, apareguin en enregistraments vídeo gràfics i fotogràfics corresponents a les activitats fetes al Centre Cívic Teixonera i en les difusions previstes per a les seves activitats, tant en premsa escrita com en difusions digitals pel Territori en Dansa.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a territoriendansa@gmail.com

Podeu seguir la informació del cicle a la web: www.territoriendansa.com

bottom of page