top of page
du_entro-1876.jpg

Residències

Al Centre Cívic Teixonera volem donar l’oportunitat a companyies i ballarins/es emergents de poder desenvolupar els seus projectes oferint residències en alguna de les sales de l’equipament.

Per a poder fer-ho, s’ha de fer la sol·licitud enviant un correu a cessions.teixonera@qsl.cat amb les dates i l’horari, adjuntant el currículum i el projecte que es vol treballar.

Totes les residències són gratuïtes. Es demanarà una contraprestació (activitat, formació, etc.) que s’acordarà amb l’equip del centre.

*Les residències estan subjectes a la disponibilitat de l’equipament.

Et deixem a continuació vàries propostes per a que puguis conèixer els projectes que s’estan duent a terme últimament dins les sales del nostre equipament. Aquesta informació es va actualitzant, i si estàs interessat/da en sortir-hi només cal que ens ho facis saber.

Espais d'assaig

Sala de dansa

Aquesta sala compta amb terra de parquet, miralls fixes (7,30×2,10 metres) i 4 barres de ballet (3 metres) amb una superfície de 80m2.

espais_taxo_web-9267.jpg

Sala d'actes

Escenari de 6×3 metres i mirall mòbil (3×2 metres), amb una superfície de 280m2.

espais_taxo_web-9281.jpg

Sala nova

Miralls fixes (4,5×2 metres) i superfície de 45m2.

espais_taxo_web-9298.jpg

Sala miralls

Miralls fixes (6x2m) i superfície de 27m2.

espais_taxo_web-9285.jpg

Lloguer de sales

El Centre Cívic Teixonera disposa de sis sales. La cessió dels espais del Centre Cívic és un mecanisme de suport a grups, entitats i associacions del barri per tal que puguin realitzar les seves activitats i iniciatives obertes i no lucratives. Alhora, també és un recurs per a altres col·lectius que requereixen aquest tipus de servei, que poden fer-ne ús mitjançant l'abonament d'una quota establerta pel Districte.

Gràcies pel teu missatge!

bottom of page