top of page
du_entro-1876.jpg

Residències

Al Centre Cívic Teixonera volem donar l’oportunitat a companyies i ballarins/es emergents de poder desenvolupar els seus projectes oferint residències en alguna de les sales de l’equipament.

Per a poder fer-ho, s’ha de fer la sol·licitud enviant un correu a cessions.teixonera@qsl.cat amb les dates i l’horari, adjuntant el currículum i el projecte que es vol treballar.

Totes les residències són gratuïtes. Es demanarà una contraprestació (activitat, formació, etc.) que s’acordarà amb l’equip del centre.

*Les residències estan subjectes a la disponibilitat de l’equipament.

Et deixem a continuació vàries propostes per a que puguis conèixer els projectes que s’estan duent a terme últimament dins les sales del nostre equipament. Aquesta informació es va actualitzant, i si estàs interessat/da en sortir-hi només cal que ens ho facis saber.

Espais d'assaig

Sala de dansa

Aquesta sala compta amb terra de parquet, miralls fixes (7,30×2,10 metres) i 4 barres de ballet (3 metres) amb una superfície de 80m2.

Sala Ball Centre Cívic Teixonera

Sala d'actes

Escenari de 6×3 metres i mirall mòbil (3×2 metres), amb una superfície de 280m2.

Sala Ball Centre Cívic Teixonera

Sala nova

Miralls fixes (4,5×2 metres) i superfície de 45m2.

Sala Ball Centre Cívic Teixonera

Sala miralls

Miralls fixes (6x2m) i superfície de 27m2.

Sala Ball Centre Cívic Teixonera

Lloguer de sales

El Centre Cívic Teixonera disposa de sis sales. La cessió dels espais del Centre Cívic és un mecanisme de suport a grups, entitats i associacions del barri per tal que puguin realitzar les seves activitats i iniciatives obertes i no lucratives. Alhora, també és un recurs per a altres col·lectius que requereixen aquest tipus de servei, que poden fer-ne ús mitjançant l'abonament d'una quota establerta pel Districte.

Gràcies pel teu missatge!

bottom of page